ADPU-nun Quba filialın müəllimi Sərxan Cəfərov Türkiyədə Beynəlxalq konfransda iştirak edib

09.06.2022
Türkiyənin Niğde şəhərində, Ömər Halisdemir Universitetində keçirilən, 6 ölkədən olan 350 nəfərdən çox Akademiklərin, Professorların, Alimlərin, Doktorantların və Gənc Tədqiqatçıların iştirak etdiyi IX Beynəlxalq Türk Dünyası Araşdırmaları Simpoziumunda ‘Təhsil Sistemlərinin Təşkilin Əsas Prinsipləri” mövsusunda çıxışımız bir çox ölkələrin marağına səbəb oldu və 12dən çox universitet gələcəkdə təhsil sistemlərinin daha da təkmilləşdirilməsi üçün bizim universitetlə ortaq layihələrin işlənilib, hazırlanmasında marağı olduqlarını bildirdilər.
Universitetimizin Türk Dünyasında tanınması və qarşılıqlı əlaqələrimizi daha da genişləndirmək təklifləri almağımız bizim üçün çox xoş oldu.