“ADPU-nun Quba filialı: regionun elm, təhsil və mədəniyyət məbədi” adlı layihəyə start verilib.

23.07.2021

100 illiyini qeyd edən ADPU son illər ölkənin ən inkişaf edən universitetlərindəndir. Bununla yanaşı Pedaqoji Universitetin filialları da olduqları bölgələrdə əsl elm və təhsil ocağı funksiyasını daşıyırlar. Onlardan biri də ADPU-nun Quba filialıdır. Filialda son illərdə tətbiq edilən yeniliklər, yaradılan şərait göz qabağındadır. Biz də ADPU TV olaraq siz abituriyent və tələbələri düşünərək filiallarımızı sizlərə daha da yaxından tanıtmaq qərarına gəldik. Beləliklə ilk duracağımız Quba filialıdır.
Yaxın bir ay ərzində Quba filialı haqqında hər şeyi sizlərə təqdim edəcəyik. ADPU-nun Quba filial son yeniliklərinin filialın direktoru dosent Yusif Alıyevin xüsusi reportajı izləyə bilərsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=OPeSsjgrReI