Doktorant və gənc tədqiqatçıların nəzərinə.

Hörmətli həmkarlar!
Sizi, türk dünyasının ustad ozan-aşığı Aşıq Ələsgərin anadan olmasının 200 illik yubileyinə həsr olunmuş “SCIENCE AND EDUCATION: PRESERVING THE PAST, CREATING THE FUTURE” adlı XIII Beynəlxalq elmi-praktik konfransda iştirak etməyə dəvət edirik.
Konfrans 24 aprel, 2021-ci ildə “ELGER” Beynəlxalq Elm-tədris Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə Qars Kafkas Universiteti (Türkiyə), Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Üniversitetinin Quba filialı, Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası Akademik Həsən Əliyev adına Coğrafiya İnstitutu və Qırğızıstan Təhsil Akademiyası ilə birlikdə keçiriləcək.
Konfransda iştirak etmək üçün elmi dərəcəsi olan şəxslər (elmlər doktorları, fəlsəfə doktorları, elmi işçilər), müəllimlər, doktorantlar, magistrant və tələbələr dəvət olunurlar.
Daha ətraflı məlumatı üçün aşağıdakı linkə daxil olun.

İnformation paper (Az)

İnformation paper (Eng)