Vüsalə Həmzə qızı Kərimova

Ana səhifə » Vüsalə Həmzə qızı Kərimova

Vüsalə Həmzə qızı Kərimova 25 yanvar 1981-ci ildə Bakı şəhərində ziyalı ailəsində anadan olub.

Təhsili:

1998-ci ildə Quba şəhər 4Nli tam orta məktəbini bitirmişdir.

2005-ci ildə Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunun Quba filialına pedaqoji fakültəsinin bakalavraturasını “ibtidai sinif müəllimliyi” ixtisası üzrə bitirmişdir.

2008-ci ildə AZərbaycan Müəllimlər İnstitutunun pedaaqoji fakültəsinin magistraturasını “ibtidai sinif müəllimliyi” ixtisası üzrə bitirmişdir.

Əmək fəaliyyəti:

07.2004. – 01.2005 – Quba Regional İnformasiya Kommunikasiya Texnologiyaları Mərkəzi – treyner

01.2005-Hal-hazıradək Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Quba rayon komitəsi, aparıcı məsləhətçi. (Hüquq sahəsində təhsil işçiləri ilə maarifləndirmə işlərinin aparılması)

09.2005. – 01.2007.  A.  Məmmədov adına Quba şəhər 2Nli  təbiət elmləri təmayüllü tam orta  məktəb- lisey, İnformatika müəllimi

02.2007-11.2007 ABŞ Beynəlxalq Xilasetmə Komitəsi (İRC), Azərbaycanda Biznesə Dəstək və İnkişaf (ABAD) layihəsi, Quba Marketinq Mərkəzində, (Quba, Qusar, Xaçmaz, Şabran və Siyəzən rayonları) Oficce menecer

(Yerli bizneslərin inkişafı üçün müxtəlif tədqiqatlar aparması, biznes inkişaf və qrant layihələri hazırlaması, müvafiq məsləhət və yardımlardan sonra müəssisələrin inkişaf monitorinqinin aparılması və s.)

12.2007-07.2008 “Quba Marketinq Mərkəzi” MMC-də (Quba, Qusar, Xaçmaz, Şabran və Siyəzən rayonları) ATƏT (Avropa Təhlükəsizlik və Əməkdaşlıq Təşkilatı) ABSBİE (Azərbaycanda Bələdiyyə Səviyyəsində Bacarıqların İnkişaf Etdirilməsi) layihəsini Oficce menecer

09.2008. – hal-hazıra kimi Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti (Azərbaycan Müəllimlər İnstitutu) Quba filialı, Pedaqogika fənni üzrə müəllim, baş müəllim

02.2018.-06.2018. – Avropa İttifaqının Maliyyə dəstəyi ilə və H. Əliyev fondunun “RİİB” ilə birgə “Müəllimlərin inklüziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması” layihəsi çərçivəsində təlimçilər üçün təlim.

2002-2008-ci ilədək Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Dilçilik İnstitutunun “Dilin müasir quruluşu” laboratoriyasında kiçik elmi işçi;

2008-2009-cu illərdə Azərbaycan Silahlı Qüvvələrinin sıralarında həqiqi hərbi xidmətdə olmuşdur. (kişi əməkdaşlar üçün).

2009-2015-ci ilədək Karyera İnstitutunda Metodika şöbəsinin müdiri.

Elmi fəaliyyəti:

Yerli və beynəlxalq elmi jurnallarda çap olunmuş 3 elmi məqalə müəllifidir.

Mükafat və təltifləri:

2021-ci ildə “Həmkarlar təşkilatının 110 illik medalı” ilə təltif olunmuşdur.

2005-ci ildən Yeni Azərbaycan Partiyasının üzvüdür.

Ailəlidir, 2 oğlu var.