“Özünü müdafiə etməyi bacar, insan alverinin qurbanı olma!”

ADPU-nun Quba Filialında “Özünü müdafiə etməyi bacar, insan alverinin qurbanı olma!” adlı maarifləndirici tədbir keçirilib.

Aprelin 29-da Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU)Quba Filialında “Özünü müdafiə etməyi bacar, insan alverinin qurbanı olma!” adlı maarifləndirici tədbir keçirilib.Tədbirdə filialın direktoru , professor Əli Alahverdiyev ,  “XXI Əsrin Qadınları” İctimai Birliyinin sədri və İnsan alverinə qarşı mübarizəüzrə QHT koalisiyasının sədri Mahirə Əmirhüseynova, DİN-in İnsan alverinə qarşı mübarizə baş idarəsinin əməliyyat müvəkkili, polis mayoru Emin Əsədov , Quba Regional QHT Resurs Təlim Mərkəzinin direktoru Eynulla Xeyrullayev, tələbə və müəllim kollektivi iştirak edib. Çıxış edənlər tələbələri insan alveri, insan alverindən müdafiənin necə qurulması və digər bu kimi mövzular ilə əlaqədar maarifləndiribər.

Sonda tələbə-gəncləri maraqlandıran suallara cavab verilib.

• Bazar ertəsi, 29 Aprel 2019

ADPU-nun Quba Filialında Beynəlxalq Sülh Günü qeyd olundu

Cümə, 27 Sentyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşı Beynəlxalq simpoziumda iştirak edib.

Çərşəmbə, 18 Sentyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında Yeni Azərbaycan Partiyasının yaradılmasının 27-ci ildönümünə həsr edilən konfrans keçirilib.

Çərşəmbə, 27 Noyabr 2019