Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə bağlı tədbir keçirilib

Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə əlaqədar ADPU-nun Quba filialının əməkdaşları Quba şəhərindəki abidəsini ziyarət ediblər.

12 dekabr 2019-cu il tarixdə Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə əlaqədar Ulu Öndərin Quba şəhərindəki abidəsi rayon ictimaiyyəti tərəfindən ziyarət edilmişdir. Ziyarətdə ADPU-nun Quba filialının kollektividə iştirak edib.

Tədbir zamanı Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Quba Filialının direktoru Yusif Alıyev AZƏRTAC-ın bölgə müxbirinə verdiyin müsahibəsində Ulu Öndərin təhsil sahəsinə diqqət və qayğısı əvəzsiz olduğunu söyləyib.

Müsahibə ilə burdan tanış ola bilərsiniz.

• Mənbə: ADPU Quba filialın ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

• Cümə axşamı, 12 Dekabr 2019

Azərbaycan Respublikası Dövlət Təhlükəsizliyi Xidmətinin (DTX) 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçieilib.

Cümə axşamı, 4 Aprel 2019

ADPU-nun Quba Filialında elmi seminar keçirilib