Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə bağlı tədbir keçirilib

Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə əlaqədar ADPU-nun Quba filialının əməkdaşları Quba şəhərindəki abidəsini ziyarət ediblər.

12 dekabr 2019-cu il tarixdə Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin vəfatının on altıncı ildönümü ilə əlaqədar Ulu Öndərin Quba şəhərindəki abidəsi rayon ictimaiyyəti tərəfindən ziyarət edilmişdir. Ziyarətdə ADPU-nun Quba filialının kollektividə iştirak edib.

Tədbir zamanı Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Quba Filialının direktoru Yusif Alıyev AZƏRTAC-ın bölgə müxbirinə verdiyin müsahibəsində Ulu Öndərin təhsil sahəsinə diqqət və qayğısı əvəzsiz olduğunu söyləyib.

Müsahibə ilə burdan tanış ola bilərsiniz.

• Mənbə: ADPU Quba filialın ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

• Cümə axşamı, 12 Dekabr 2019

Qubada Yeni Azərbaycan Partiyasının yaradılmasının 27-ci ildönümü ilə əlaqədar tədbir keçirilib

Cümə axşamı, 21 Noyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Azərbaycanda əlilliyi olan uşaqlar üçün keyfiyyətli inkluziv təhsilin genişləndirilməsi ” layihəsi çərçivəsində görüş keçirilib

Bazar ertəsi, 24 Sentyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının tələbələri Azərbaycan Gənclərinin VIII Forumunun zona toplantısında iştirak edib.

Cümə axşamı, 12 Oktyabr 2018