Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunan bilik yarışması keçirilib.

Dekabrın 7-də Quba rayon Gənclər və İdman İdarəsində Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunan bilik yarışmasında ADPU-nun Quba Filialnın tələbələri iştirak ediblər.

Quba-Xaçmaz zonası üzrə keçirilən bilik yarışmasında Sumqayıt, Xızı, Siyəzən, Şabran, Xaçmaz, Qusar və Quba rayonlarının gənclərdən ibarət komandaları yarışıb. Yarışda Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialının tələbələri də iştirak edib. Yarışda “YURD” Gənclərin İnkişafına Dəstək İB-nin fəal üzvləri və ADPU-nun Quba Filialının tələbələrindən təşkil olunan “Quba”  komandası  turnirin qalibi adını qazanıb  və Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman naziri Azad Rəhimov  tərəfindən Fəxri fərmana layiq görülüb.

• Cümə, 7 Dekabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Müəllimlərin inkluziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması ” layihəsi çərçivəsində təlimlər keçirilir.

Çərşəmbə axşamı, 16 Aprel 2019

Ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günün qeyd olundu.

Cümə axşamı, 13 Dekabr 2018

Quba RTŞ-nin əməkdaşları ADPU-nun Quba Filialında tələbələr ilə görüş keçirib.

Çərşəmbə, 22 May 2019