ADPU-nun Quba Filialının tələbəsinin uğuru

ADPU -nun Quba filialının tələbəsi Sərdarlı Nigarın “Spirit time” adlı Beynəlxalq Elmi araşdırmalar jurnalında ingilis dilində məqaləsi çap olunub.

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialının “Riyaziyyat və informatika müəllimliyi”  ixtisasının IV tədris ili tələbəsi Sərdarlı Nigarın “Spirit time” adlı Beynəlxalq Elmi araşdırmalar jurnalında ingilis dilində məqaləsi çap olunub. Məqalə “The applying methodics of searching an elemnt in ordered  array” adlanır.  Sərdarlı Nigar elmi araşdırmanı filialın Pedaqoji və ictimai fənlər kafedrasının dosenti Hidayət Tağıyev ilə birlikdə aparmış və jurnalda çap olunmasına layiq görülmüşdür.Sərdarlı Nigarı  təbrik edir,  uğurlarının  davamlı olmasını arzu edirik.

• Bazar ertəsi, 27 May 2019

5 Oktyabr-Beynəlxalq Müəllimlər Günü

Cümə, 4 Oktyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında intellektual oyun keçirilib.

Cümə axşamı, 27 Sentyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının direktoru dosent Yusif Alıyev intelektual yarışın qalibi olan tələbələrlə görüşüb.

Bazar ertəsi, 21 Oktyabr 2019