ADPU-nun Quba Filialının tələbəsinin uğuru

ADPU -nun Quba filialının tələbəsi Sərdarlı Nigarın “Spirit time” adlı Beynəlxalq Elmi araşdırmalar jurnalında ingilis dilində məqaləsi çap olunub.

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialının “Riyaziyyat və informatika müəllimliyi”  ixtisasının IV tədris ili tələbəsi Sərdarlı Nigarın “Spirit time” adlı Beynəlxalq Elmi araşdırmalar jurnalında ingilis dilində məqaləsi çap olunub. Məqalə “The applying methodics of searching an elemnt in ordered  array” adlanır.  Sərdarlı Nigar elmi araşdırmanı filialın Pedaqoji və ictimai fənlər kafedrasının dosenti Hidayət Tağıyev ilə birlikdə aparmış və jurnalda çap olunmasına layiq görülmüşdür.Sərdarlı Nigarı  təbrik edir,  uğurlarının  davamlı olmasını arzu edirik.

• Bazar ertəsi, 27 May 2019

ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşları RİİB-in tədbirində iştirak ediblər.

Cümə, 7 Dekabr 2018

İctimai Şura ADPU-nun Quba Filialında imtahan sessiyasını müşahidə edib

Çərşəmbə axşamı, 28 Yanvar 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Azərbaycanda əlilliyi olan uşaqlar üçün keyfiyyətli inkluziv təhsilin genişləndirilməsi ” layihəsi çərçivəsində görüş keçirilib