ADPU-nun Quba Filialının müəllimi Beynəlxalq Simpoziumda iştirak edib

Noyabrın   22-24-də Bakı Avrasiya Universiteti, Hacettepe Universiteti və Yeni Türkiyə Strateji Araşdırma Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100-cü ildönümünə həsr edilən “Azərbaycan-Türkiyə Dil və Mədəni Əlaqələri” Beynəlxalq Simpoziumu baş tutub. Simpozium Bakı Avrasiya Universitetində  keçirilib.

Simpoziumda Azərbaycan Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialının Ədəbiyyat və dillər kafedrasının müəllimi Günəş Xudayarova “Xəlil Rza Ulutürk poeziyası vətən və azadlıq kontekstində” adlı məqalə ilə iştirak edərək, sertifikata layiq görülüb.

• Cümə axşamı, 22 Noyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında 31 Dekabr-Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəyliyi Gününə və Yeni ilə həsr olunmuş bayram tədbiri keçirilib

Çərşəmbə axşamı, 25 Dekabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında 9 Noyabr Dövlət Bayrağı Günü qeyd olundu.

Cümə, 9 Noyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında Quba RİH Başçısı və Macarıstanın Azərbaycandakı Səfiri ilə görüş keçirilib.

Çərşəmbə, 21 Noyabr 2018