ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşları RİİB-in tədbirində iştirak ediblər.

Dekabrın 7-də Quba şəhər Heydər Əliyev Mərkəzində “Regional İnkişaf” İctimai Birliyi (RİİB) tərəfindən “Müəllimlərin inkluziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması” layihəsinin icrası ilə əlaqədar maarifləndirici tədbir keçirilib.

Tədbirdə ADPU-nun Quba Filialının Tədris və elmi işlər üzrə direktor müavini , tarix üzrə fəlsəfə doktoru İsmayıl Mahmudov, dekan müavini Nübar Bayramova , Ədəbiyyat və dillər kafedrasının müdiri, dosent Gülşən Ağabəy, Pedaqoji və ictimai fənlər kafedrasının müdiri, tarix üzrə fəlsəfə doktoru  Elnur Nəsirov, həmin kafedranın  müəllimləri  iştirak ediblər.

Tədbirdə iştirakçılara  inkluziv təhsilə dair ümumi anlayış, pedaqoji kadrların peşəkar hazırlığı və mövcud resurslara dair  sosial tədqiqatın nəticələri haqqında məlumatlar verilib, layihə çərçivəsində həyata keçiriləcək fəaliyyətləri, inkluziv təhsilin mahiyyətinib özündə əks etdirən banerlər paylanılıb.

• Cümə, 7 Dekabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında Quba RİH Başçısı və Macarıstanın Azərbaycandakı Səfiri ilə görüş keçirilib.

Çərşəmbə, 21 Noyabr 2018

Mayın 22-də Quba şəhərində Məmməd Arazın yubileyi qeyd olunub

Çərşəmbə, 22 May 2019

ADPU-nun Pedaqoji Forumunun növbəti dinləməsi keçirilib.

Cümə, 6 Sentyabr 2019