ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşları RİİB-in tədbirində iştirak ediblər.

Dekabrın 7-də Quba şəhər Heydər Əliyev Mərkəzində “Regional İnkişaf” İctimai Birliyi (RİİB) tərəfindən “Müəllimlərin inkluziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması” layihəsinin icrası ilə əlaqədar maarifləndirici tədbir keçirilib.

Tədbirdə ADPU-nun Quba Filialının Tədris və elmi işlər üzrə direktor müavini , tarix üzrə fəlsəfə doktoru İsmayıl Mahmudov, dekan müavini Nübar Bayramova , Ədəbiyyat və dillər kafedrasının müdiri, dosent Gülşən Ağabəy, Pedaqoji və ictimai fənlər kafedrasının müdiri, tarix üzrə fəlsəfə doktoru  Elnur Nəsirov, həmin kafedranın  müəllimləri  iştirak ediblər.

Tədbirdə iştirakçılara  inkluziv təhsilə dair ümumi anlayış, pedaqoji kadrların peşəkar hazırlığı və mövcud resurslara dair  sosial tədqiqatın nəticələri haqqında məlumatlar verilib, layihə çərçivəsində həyata keçiriləcək fəaliyyətləri, inkluziv təhsilin mahiyyətinib özündə əks etdirən banerlər paylanılıb.

• Cümə, 7 Dekabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında 20 Yanvar faciəsi qurbanlarının xatirəsi hörmətlə anılıb

Şəmbə, 18 Yanvar 2020

ADPU-nun Quba filialında Prezident İlham Əliyevin həyata keçirdiyi uğurlu islahatlara dair müşavirə keçirilib.

Çərşəmbə, 4 Dekabr 2019

AMEA-nın Mərkəzi Elmi Kitabxanası və ADPU Quba Filialı arasında qarşılıqlı əməkdaşlıq Memorandumu imzalanıb.

Cümə axşamı, 27 Noyabr 2019