ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşları “Dövlət İmtahan Mərkəzinin fəaliyyəti: adlı konfransda iştirak edib.

ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşları “Dövlət İmtahan Mərkəzinin fəaliyyəti: imtahanlarda dövlət nəzarəti və ictimai nəzarətin vəhdəti” mövzusunda konfransda iştirak ediblər.

Noyabrın 17-də Bakı Pullman Otelində “Dövlət İmtahan Mərkəzinin fəaliyyəti: imtahanlarda dövlət nəzarəti və ictimai nəzarətin vəhdəti” mövzusunda konfrans keçirilib. Konfransda Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Quba Filialının 10-a yaxın əməkdaşı da iştirak edib.

Konfransda Dövlət İmtahan Mərkəzinin (DİM) sədri Məleykə Abbaszadə və digərləri çıxış edərək imtahanların təşkili və idarə olunmasında ictimai iştirakçılıq, yeni qaydalar, DİM-in elektron xidmətləri, ali təhsilin müxtəlif səviyyələrinə qəbul imtahanları üçün ölçmə və qiymətləndirmə vasitələrinin hazırlanması və bu kimi digər mövzularda konfrans iştirakçılarına məlumat veriblər.

Sonda iştirakçıları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.

• Şəmbə, 17 Noyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının bir qrup əməkdaşı “Yeni Azərbaycan Partiyası-26 il” adlı tədbirdə iştirak edib.

Çərşəmbə axşamı, 20 Noyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialında futbol yarışları keçirilib.

Bazar ertəsi, May

Azərbaycan Gənclərinin VIII Forumu