ADPU-nun Quba Filialında Xocalı soyqırımı qurbanlarının xatirəsi anılıb.

Fevralın 25-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialında Xocalı soyqırımının iyirmi yeddinci ildönümünə həsr olunmuş anım mərasimi keçirilib.

Anım mərasimində  ADPU-nun Quba Filialının direktoru, professor Əli Allahverdiyev, Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin rəisi Mustafa Nöhbalayev, filialın Tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aysel Şeydayeva, Pedaqoji fakültə dekanı, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru Qələmşah İdrisov müəllim və tələbələr iştirak ediblər.
Tədbirdə ilk olaraq Xocalıda həlak olmuş soydaşlarımızın və Vətən uğrunda mübarizədə canlarından keçmiş şəhidlərin xatirəsi bir dəqiqəlik sükutla yad edilib,

Anım mərasimində çıxış edən filialın direktoru, professor Əli Allahverdiyev, Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin rəisi Mustafa Nöhbalayev, filialın Tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aysel Şeydayeva,Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) fəal üzvü, filialın “Azərbaycan dili və ədəbiyyat müəllimliyi” ixtisasının II tədris ili tələbəsi Ayşən Hüseynova Xocalı faciəsinin insanlığa və bəşəriyyətə qarşı törədilən ən dəhşətli faciələrdən biri olduğunu vurğulayıblar.

Sonda  Xocalı faciəsi ilə bağlı videoçarx təqdim edilib.

• Bazar ertəsi, 25 Fevral 2019

ADPU-nun Quba Filialında yaz semestrinin imtahan sessiyası

Bazar ertəsi, 3 İyun 2019

ADPU-nun Quba Filialının müəllimi Beynəlxalq Simpoziumda iştirak edib

Cümə axşamı, 22 Noyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşı Beynəlxalq simpoziumda iştirak edib.

Çərşəmbə, 18 Sentyabr 2019