ADPU-nun Quba Filialında tələbələrlə görüş keçirildi.

Sentyabrın 21-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin ( ADPU ) Quba Filialında I tədris ili tələbələri ilə filialın Tələbə Gənclər Təşkilatı (TGT ) və Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) sədr və sədr müavinlərinin görüşü keçirilib.

Görüşdə Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin baş məsləhətçisi, YURD Gənclərin İnkişafına Dəstək İB-nin sədri Ramin Mahmudov da iştirak edib.

Görüşün əsas məqsədi filialda TGT və TEC-nin fəaliyyəti haqqında I tədris ili tələbələrinə məlumat vermək , onları  öz maraq və qabiliyyətlərinə əsasən bu fəaliyyətə cəlb etmək olub.

Görüşdə  çıxış edən Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin baş məsləhətçisi, YURD Gənclərin İnkişafına Dəstək İB-nin sədri Ramin Mahmudov Quba rayonunda gənclərin müxtəlif layihələrə , təlimlərə, seminarlara  maraq göstərdiyini, konfranslarda , ümumrayon tədbirlərində , yarışlarda fərqləndiyini qeyd edib.  .Bu fəaliyyətdə tələbə-gənclərə  Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin də hər zaman dəstək olduğunu xüsusi vurğulayıb.

Daha sonra tədbirdə filialın TGT-nın sədri Həcər Seyidəhmədova, TEC-nin sədri Türkanə Abışova, TGT-nın sədr müavini Murad Şərifov , “Kitab Klub”un sədri Röya Zalova , “İntellektual Oyunlar Klubu”nun sədri Elvin Seyfəddinov, fəal tələbələr Rüfət İspatov, Mina Qubatova da çıxış edib, öz fəaliyyətləri, əldə etdikləri uğurlar haqqında ətraflı məlumat verib,  gəncləri fəal olmağa, ölkəmizin ictimai həyatında yaxından iştirak etməyə səsləyiblər.

• Bazar ertəsi, 24 Sentyabr 2018

Quba RTŞ-nin əməkdaşları ADPU-nun Quba Filialında tələbələr ilə görüş keçirib.

Çərşəmbə, 22 May 2019

ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşı Beynəlxalq simpoziumda iştirak edib.

Çərşəmbə, 18 Sentyabr 2019

Tədris və təlimin keyfiyyətinin yüksəldilməsi məqsədi ilə görülən işlər davam edir

Cümə axşamı, 26 Sentyabr 2019