ADPU-nun Quba Filialında tələbələr üçün müxtəlif klublar fəaliyyətə başlayıb

Oktyabrın 1-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba filialında tələbələrin ictimai fəallığının artırılması, cəmiyyətə yararlı vətəndaşlar kimi yetişdirilməsi, tələbə-gənclərin asudə vaxtlarının səmərəli təşkili, ümumilikdə cəmiyyətin bütün sahələrində gənclərin fəal iştirakına şərait yaratmaq məqsədi ilə tələbələrin maraqlarına uyğun müxtəlif klublar yaradılıb. Klubların yaradılmasında əsas məqsəd “Azərbaycan gəncliyi 2017-2021-ci illərdə” Dövlət Proqramının icrasından irəli gələn vəzifələrin həllinin nəzərdə tutulması olub.

Klubların yaradılması ilə əlaqədar maraqlı təklifləri  filialın əməkdaşları Xəyalə Ələkbərova, Püstəxanım Seyidova, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) sədri Türkanə Abışova, Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) sədri Həcər Seyidəhmədova irəli sürüblər.Təkliflər böyük maraqla qarşılanıb və icrası ilə əlaqədar vakansiyalar elan olunub.

• Çərşəmbə axşamı, 1 Oktyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialının direktoru dosent Yusif Alıyev beynəlxalq konfransda onlayn məruzə edib.

Şəmbə, 2 Noyabr 2019

Cümhuriyyətin 102-ci ildönümü ADPU-nun Quba filialında onlayn elmi konfransla anıldı

Bazar, May 2020

ADPU-nun Quba Filialında I tədris ili tələbələri ilə tanışlıq görüşü keçirilib