ADPU-nun Quba Filialında tələbələr üçün müxtəlif klublar fəaliyyətə başlayıb

Oktyabrın 1-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba filialında tələbələrin ictimai fəallığının artırılması, cəmiyyətə yararlı vətəndaşlar kimi yetişdirilməsi, tələbə-gənclərin asudə vaxtlarının səmərəli təşkili, ümumilikdə cəmiyyətin bütün sahələrində gənclərin fəal iştirakına şərait yaratmaq məqsədi ilə tələbələrin maraqlarına uyğun müxtəlif klublar yaradılıb. Klubların yaradılmasında əsas məqsəd “Azərbaycan gəncliyi 2017-2021-ci illərdə” Dövlət Proqramının icrasından irəli gələn vəzifələrin həllinin nəzərdə tutulması olub.

Klubların yaradılması ilə əlaqədar maraqlı təklifləri  filialın əməkdaşları Xəyalə Ələkbərova, Püstəxanım Seyidova, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) sədri Türkanə Abışova, Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) sədri Həcər Seyidəhmədova irəli sürüblər.Təkliflər böyük maraqla qarşılanıb və icrası ilə əlaqədar vakansiyalar elan olunub.

• Çərşəmbə axşamı, 1 Oktyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında 2019/2020-ci ilin Payız semestrinin imtahan sessiyası başlayıb.

Bazar, 29 Dekabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında I tədris ili tələbələri ilə görüş keçirilib.

Çərşəmbə axşamı, 17 Sentyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının direktoru dosent Yusif Alıyev yataqxanada qalan tələbələrin sosial qayğıları ilə maraqlanıb

Bazar ertəsi, 4 Noyabr 2019