ADPU-nun Quba Filialında nümunəvi açıq dərs keçirilib

10 dekabr 2019-cu il tarixində "Azərbaycan dili və ədəbiyyatı müəllimliyi" ixtisasının IV tədris ili, 517-518-ci qrupunda ulu öndər Heydər Əliyevin anım günü ilə əlaqədar Ədəbiyyat və dillər kafedrasının dosenti Ramazan Qafarlının ulu öndər Heydər Əliyevə həsr olunan dərs keçirildi. Dərsdə filialın Tədris və elmi işlər üzrə direktor müavini tarix uzrə fəlsəfə doktoru İsmayıl Mahmudov, Ədəbiyyat və dillər kafedrasınln müdiri dosent Gülşən Ağabəy, Tələbə və tədrisin idarə olunması şöbəsinin müdiri b/m. Mələk Bağırova, Ədəbiyyat və dillər kafedrasının müəllimləri Kəmalə Bayramova, Nuranə Allahverdiyeva, b/m. Elza Babayeva, Azərbaycan dili və ədəbiyyatı müəllimiliyi ixtisasının tyutoru Xəyalə Qədməliyeva iştirak edib. Dərsdə ulu öndər Heydər Əliyevin həyatı, fəaliyyəti, Azərbaycan xalqı və dövləti üçün gördüyü işlər, daxili və xarici siyasəti, azərbaycançılıq ideologiyası, bu gün də yaşayan ideyaları ətrafında müzakirələr aparılıb.

• Mənbə: ADPU Quba filialın ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

• Çərşəmbə axşamı, 10 Dekabr 2019

Qubada "Turizm işçiləri günü" peşə bayramı münasibəti ilə tədbir keçirilib.

Cümə, 27 Sentyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Məzun Günü ” keçirilib.

Cümə, 24 May 2019

2 Fevral Gənclər Günü