ADPU-nun Quba Filialında məktəb direktorlarına təlimlər keçirilib

“Müəllimlərin inklüziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması” istiqamətində məktəb direktorları üçün təlim keçirilib.

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə “Regional İnkişaf” İctimai Birliyi tərəfindən icra olunan “Müəllimlərin inklüziv təhsil sahəsində bacarıqlarının artırılması” layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi ilə əməkdaşlıq əsasında dekabr ayından etibarən məktəb direktorlarına inklüziv təhsil mövzusunda təlimlərə başlanılıb. Təlimlərin əsas məqsədi məktəb direktorlarının inklüziv təhsil sahəsində maarifləndirilməsi, inklüziv təhsilin tətbiqində məktəb direktorlarının öhdəlikləri, həmçinin, inklüziv məktəblərin idarə olunması sahəsində praktiki bacarıq və səriştələrin formalaşdırılması olub. Qubada baş tutan məktəb direktorları üçün ilk təlimdə 50 məktəb direktoru iştirak edib.

• Mənbə: ADPU Quba filialın ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

• Cümə, 13 Dekabr 2019

Universitet-kollec-litsey klasteri

Çərşəmbə, 25 Sentyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Məzun Günü ” keçirilib.

Cümə, 24 May 2019

ADPU-nun Quba Filialının müəllimi "Tərəqqi" medalına layiq görülüb