ADPU-nun Quba Filialında intellektual yarış keçirilib

Noyabrın 14-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin(ADPU)Quba filialında intellektual yarış keçirilib

Yarışda YURD Gənclərin İnkişafına Dəstək İB-nin sədri Ramin Mahmudov, filialın İntellektual Oyunlar Klubunun sədri Elxan Əskərov, TGT sədr müavini Səyyad Nəcəfov da iştirak ediblər.Yarışda filialın hər ixtisasından bir komanda olmaqla 6 komanda tərkibində 36 tələbə gənc yarışıb.Yarışda 13 sual səsləndirilib.Səsləndirilən suallar Ramin Mahmudov tərəfindən tərtib olunub. Yarışın əsas məqsədi tələbələrin asudə vaxtlarının səmərəli təşkili, intellektual səviyyələrinin artırılması olub.

• Mənbə: ADPU Quba filialın ictimaiyyətlə əlaqələr şöbəsi

• Cümə axşamı, 14 Noyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında “Gənclərin vətənpərvərlik ruhunda tərbiyəsi” mövzusunda tədbir keçirilib

Çərşəmbə, 24 Sentyabr 2019