ADPU-nun Quba Filialında intellektual oyun keçirilib.

Sentyabrın 27-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba Filialında ixtisaslararası intellektual yarış keçirilib.

Yarışda Quba Rayon Gənclər və İdman İdarəsinin baş məsləhətçisi, “ Yurd “Gənclərin İnkişafına Dəstək İB-nin sədri Ramin Mahmudov, filialın Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) sədri Həcər Seyidəhmədova çıxış edib, “Nə? Harada? Nə zaman ?” oyunu üzrə bilik mübarizəsi aparan komandalara uğurlar arzulayıb, bu turnirin “ Azərbaycan gəncliyi 2017-2021-ci illərdə”  Dövlət Proqramının müvafiq bəndinin icrasına uyğun olaraq təşkil olunduğunu vurğulayıblar.

Yarışda filialın “ Tarix və coğrafiya müəllimliyi”, “ İbtidai sinif müəllimliyi”, “ Azərbaycan dili və ədəbiyyatı müəllimliyi “ Riyaziyyat və informatika müəllimliyi ”, “ Təhsildə social psixoloji xidmət ”, “Məktəbəqədər təlim tərbiyə “  ixtisasının I-III  tədris ili tələbələrindən ibarət  7 komanda iştirak edib.

Suallar  tələbə-gənclərin dünyagörüşünü, məntiqini ,Azərbaycan tarixi, coğrafiyası, mədəniyyəti və incəsənəti sahəsində  biliklərini yoxlamaq məqsədi ilə hazırlanıb. Suallar  “ İntellektual Oyunlar Klubu” nun sədri , “ Tarix və coğrafiya müəllimliyi ” ixtisasının V tədris ili tələbəsi Elvin Seyfəddinov   tərəfindən təqdim olunub.

• Cümə axşamı, 27 Sentyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının iki əməkdaşı diploma layiq görülüblər.

Cümə axşamı, 20 Sentyabr 2018

İsmayıl Şıxlının 100 illik yubileyi qeyd olunub

Bazar ertəsi, 9 Dekabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında Şahdağ Milli Parkının əməkdaşı ilə görüş keçirilib.

Çərşəmbə, 13 Noyabr 2019