ADPU-nun Quba Filialında I tədris ili tələbələri ilə görüş keçirilib.

Sentyabrın 17-də 2018-2019-cu tədris ilində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində yeni tədris ili tələbələri ilə görüş keçirilib.

Sentyabrın 17-də 2018-2019-cu tədris ilində Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin            ( ADPU) Quba filialında “Azərbaycan dili və ədəbiyyat müəllimliyi”, “Riyaziyyat və informatika müəllimliyi”, “Tarix və coğrafiya müəllimliyi” , “İbtidai sinif müəllimliyi”, “ Məktəbəqədər təlim tərbiyə”, “Təhsildə sosial-psixoloji xidmət”  ixtisaslarında I tədris ilinə qəbul olunmuş tələbələrlə görüş keçirilib.

Görüşdə filialın direktoru , professor Əli Allahverdiyev, filialın Tədris və elmi işlər üzrə direktor müavini , tarix üzrə fəlsəfə doktoru İsmayıl Mahmudov, filialın Pedaqoji fakültəsinin dekanı Qələmşah İdrisov, dekan müavini Nübar Bayramova , kafedra müdirləri, müəllimlər və tyutorlar iştirak ediblər.

Görüşdə çıxış edən filialın direktoru, professor Əli Allahverdiyev tələbə-gəncləri universitetə qəbul olunmaları münasibətilə təbrik edərək onlara həyatda və təhsildə yeni–yeni uğurlar arzulayıb, bundan sonra da fəal olmağa səsləyib. Qeyd edib ki, 2018-2019-cu  tədris ilində   500-dən çox bal toplayan 9 nəfər və 670 bal toplayan 1 nəfər gəncin  təhsil almaq üçün ADPU-nun Quba Filialını  seçməsi təsadüfi deyil, təhsilin keyfiyyətinin yüksəldilməsi üçün həyata keçirilən islahatlar nəticəsindədir.

Daha sonra çıxış edən filialın Tədris və elmi işlər üzrə direktor müavini , tarix üzrə fəlsəfə doktoru İsmayıl Mahmudov, filialın Pedaqoji fakültəsinin dekanı Qələmşah İdrisov, Təbiət fənləri və onun tədrisi metodikası kafedrasının müdiri , dosent Güləddin Həmzəyev bütün professor , müəllim və tələbə kollektivini yeni tədris ilinin başlanması münasibətilə təbrik ediblər.

Görüşdə 670 balla universitetə qəbul olunmuş Nübar Rəhimovaya filialın direktoru , professor Əli Allahverdiyev tərəfindən   hədiyyə təqdim edilib.

Sonda tələbələri və valideynləri maraqlandıran suallar cavablandırılıb, dərs cədvəlləri paylanılıb, həmçinin təhsil alacaqları fakültənin dekanlığı, kafedraları, tədris auditoriyaları , kompüter otağı və kitabxana ilə tanış ediliblər.

• Mənbə: ADPU-nun Quba Filialı

• Çərşəmbə axşamı, 17 Sentyabr 2018

ADPU-nun Quba Filialının tələbələri “18 oktyabr-Milli Müstəqillik Günü” və Nəsiminin 650 illik yubileyinə həsr olunmuş intellektual yarışda iştirak ediblər.

Cümə, 18 Oktyabr 2019

Qubada IV “LiFFt” Avrasiya Ədəbiyyat Festivalı iştirakçılarının bir qrupunun iştirakı ilə tədbir keçirilib

Çərşəmbə, 2 Oktyabr 2019

Ümummilli lider Heydər Əliyevin anım günün qeyd olundu.

Cümə axşamı, 13 Dekabr 2018