ADPU-nun Quba Filialında 15 Sentyabr Bilik Günü

ADPU-nun Quba Filialında 15 Sentyabr Bilik Günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib.

Sentyabrın 15-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin ( ADPU) Quba Filialında   15 Sentyabr Bilik Günü ilə əlaqədar tədbir keçirilib.

Tədbiri giriş sözü ilə filialın Pedaqoji fakültəsinin dekanı , filologiya üzrə fəlsəfə doktoru Qələmşah İdrisov açıb, filialda 2018-2019-cu tədris ilinə hazırlıqla əlaqədar görülən işlərdən  bəhs edib.

Filial  haqqında ümumi məlumatı orientasiya təqdimatı  şəklində filialın Dekan müavini Nübar Bayramova təqdim edib,maddi-texniki baza, filialda görülən işlər, filial əməkdaşlarının və tələbələrin nailiyyətləri   haqqında  ətraflı məlumat verib.

Daha sonra tədbirdə filialın Tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aysel Şeydayeva, , filialın Ədəbiyyat və dillər kafedrasının baş müəllimləri Cəfər Səlimov, Rahib Alpanlı , Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Həcər Seyidəhmədova, 2018-2019-cu tədris ilində ADPU-nun Quba Filialına 670 bal toplayaraq qəbul olunan Nübar Rəhimova və onun valideyni İlkin Rəhimov çıxış edib, bütün professor , müəllim və tələbə kollektivini yeni tədris ilinin başlanması münasibəti ilə təbrik ediblər.

• Çərşəmbə axşamı, 15 Sentyabr 2018

Qubada Yeni Azərbaycan Partiyasının yaradılmasının 27-ci ildönümü ilə əlaqədar tədbir keçirilib

Cümə axşamı, 21 Noyabr 2019

ADPU-nun Quba Filialında tələbələrlə görüş keçirildi.

Bazar ertəsi, 24 Sentyabr 2018

Mayın 22-də Quba şəhərində Məmməd Arazın yubileyi qeyd olunub