Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Quba filialında sosial iş tələbələri ilə seminar keçirilib

06.10.2022
Seminarı sosial işçi Günay İbrahimli keçirib.Seminar filialın Strateji məsələlər üzrə baş məsləhətçisi Şəhriyar Laçınovun təşkilatçılığı ilə ərsəyə gəlib.Seminarın əsas məqsədi filialın Sosial iş ixtisası tələbələrinin seçdikləri karyerada uğur qazanmaları, bu ixtisasın əsas perspektivləri ətrafında tələbələrə maarifləndirici məsləhətlər vermək, bu istiqamətdə diskussiya aparmaq olub.
Tələbələr seminar müddətində auditoriyada sosial işdən və onun insanlıq üçün olan dəyərindən danışılanda, sanki fərqindəlik yaşayırdılar.