ADPU Quba filialında “Dördü bir arada: regionlarda startap və inkubasiya proqramı” layihəsinə star verilir

28.04.2023

Azərbaycan Respublikası İnnovasiya və Rəqəmsal İnkişaf Agentliyinin dəstəyi, Təhsildə İnnovativ Texnologiyalar Əlavə Təhsil Mərkəzinin tərəfdaşlığı və Yeni Fikir MMC-nin təcrübəsi və əməkdaşlığı ilə həyata keçirilən “Dördü bir arada: regionlarda startap və inkubasiya proqramı” layihəsi çərçivəsində 27.04.2023-cü il tarixində ADPU Quba filialın direktoru dosent Yusif Alıyev və filialın müəllim və tələbələri ilə görüş keçirilmişidr. Görüş zamanı layihə rəhbəri Təhsildə İnnovativ Texnologiyalar Əlavə Təhsil Mərkəzinin və Yeni Fikir MMC direktoru dosent İsa Qasımov tərəfindən layihənin mahiyyəti, məqsədi, vəzifələri və layihə zamanı görüləcək işlərlər bağlı görüş iştirakçılarına ətraflı məlumat vermişdir. Tədbir iştirakçılarını maraqlandıran suallar ətraflı məlumat verməklə, layihən çərçivəsində keçiriləcək təlim, mentorluq, bootcamp, sərgi, “demoday” və digər fəaliyyətləri faydaları geniş şəkildə iştirakçılar izah edilmişdir. Layihənin may ayından başalayaq mərhəli şəkildə fərqli formalarada i.lər görülməklə 7 aya kimi davam ediləcəyi qeyd olunub.