ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşı Beynəlxalq simpoziumda iştirak edib.

18.09.2019
ADPU-nun Quba Filialının əməkdaşı Beynəlxalq simpoziumda iştirak edib.

13-14 sentyabr tarixlərində Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət Nazirliyi yanıında Mədəni İrsin Qorunması, İnkişafı və Bərpası üzrə Dövlət Xidməti, Quba Soyqırımı Memorial Kompleksi, ” Miras“ Mədəni İrsin Öyrənilməsinə Kömək İctimai Birliyi, Gürcüstan Qafqaz İrsi Araşdırma İnstitutunun birgə təşklatçılığı ilə Quba Soyqırımı Memorial Kompleksində “Tarixi yerlər və abidlər” I Beynəlxalq Quba Simpoziumu keçirilib.
Simpoziuma 50-dən çox alim qatılıb.Simpoziumda Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin (ADPU) Quba filialının Tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aysel Şeydayeva “Mədəni irsin ictimailəşməsində gənclərin rolu” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib, sertifikata layiq görülüb.

• Mənbə: ADPu Quba filialı
  • Müəllif: Yusif Abayev